Activiteiten Kruispunt Activiteiten Kruispunt

Vorming & Toerusting

Kijk voor meer informatie over cursussen, gespreksgroepen, kunst en kloosterwerk onder 'Vorming & Toerusting'.

Kledingbeurs Velserbroek

De kledingbeurs in het Kruispunt is iedere dinsdag geopend van 10.00 – 12.00 uur waar u door een groep vrijwilligers wordt ontvangen om u te helpen bij het uitzoeken van kleding. We hebben heren-, dames-, kinderkleding en schoenen. Ook kunnen onze gasten even bijpraten onder het genot van een kopje koffie. Op de dinsdag ochtend kunt u kleding inleveren (graag wel gewassen). De opbrengsten van de verkochte kleding verdelen we 2 x per jaar onder diverse goede doelen. Wij verwelkomen u graag namens het hele team op dinsdag in het Kruispunt.

Muziek in Velserbroek

In het Kruispunt zijn verschillende muziekgroepen actief. Sommige regelmatig, andere op gelegenheidsbasis. Sommige jongeren zingen af en toe alleen of samen in de kerkdienst. We houden van gospel, praise maar ook van klassiek. Als je zingt, of een instrument bespeelt, welkom!

Het Combo
Voor speciale kerkdiensten is er een muzikaal Combo dat de begeleiding verzorgt. Per keer kan de samenstelling wisselen. Hans Hovius is de dirigent en hij schrijft muziek op maat voor alle instrumenten. Doe je mee?
Oproep aan muzikanten: Wie vindt het leuk om in het Combo mee te spelen? We hebben plaats voor allerlei instrumenten! Geef in een mailtje naar aan welk(e) instrument(en) je bespeelt en ik neem contact met je op. Ook voor vragen of nadere informatie kun je op dit mailadres terecht.

Ouderenmorgen/-middag

In het Kruispunt komen we 6x per jaar bij elkaar om de twee maanden. We beginnen meestal in september. De kerst- en paasmiddag vieren we met een kerkdienst en daar tussenin proberen we een spreker of iets dergelijks te krijgen, maar het moet wel betaalbaar zijn. De mensen betalen bij ons € 2,- voor de middag. Ook komen er wel mensen die buitenkerkelijk zijn. We vinden het fijn als mensen hun vrienden of vriendinnen meebrengen, of ze nu lid zijn van de kerk of niet. Voor vragen kunt u bellen: Yvonne Vreeken, tel. 023-5371131 / Gré Riedijk, tel. 023-5385216.

Wanneer?:

• Woensdag 18 september is de eerste ouderenmiddag na de zomerstop. Deze middag kunnen we elkaar weer ontmoeten en een ronde bingo spelen (op misschien iets andere manier dan u gewend bent). Aanvang half drie met koffie en thee. We hopen u allemaal weer te zien na deze vakantieperiode. Voor vragen kunt u bellen: Yvonne Vreeken, tel. 023-5371131 of Gré Riedijk tel. 023-5385216.