Februari 2017

Februari 2017
Al was het een paar lange dagen en nachten spannend voordat ze geboren werd, met vrij veel moeite, na vier dagen ziekenhuis. Gelukkig waren dochter en kleindochter gezond, en was de verloren slaap weer snel ingehaald. Ik blijf het een minder geslaagde uitvinding vinden, deze manier van geboren worden. Geef mij maar eieren leggen wink
 
------
Schilderijen tentoongesteld
In overleg met de beheerscommissie en de Boshoek zijn de werken van Jan Verbeek een tijdje in het Kruispunt tentoongesteld. Jan is 64 jaar en woont nu ongeveer elf jaar in de Boshoek. Zijn hobby’s zijn schilderen en biljarten. Het tekenen heeft hij zichzelf aangeleerd en ook bij de creatieve activiteitsgroep in de Boshoek. Zijn vader hield ook van schilderen. Jan schildert het liefst landschappen of dieren en doet dit meestal met verf of potlood. Hij komt af en toe in het Rijksmuseum of in het Frans Halsmuseum om daar inspiratie op te doen en om naar de schilderijen te kijken. Het werk van Jan is opgehangen omdat hij ook gemeentelid is en elke week de dienst bezoekt. Een mooie samenwerking met onze naaste buren!


 
------

7 februari was Roel Pomp aanwezig om te vertellen over zijn nieuwe boek Op de Uitkijk. Een bijzonder boekje dat het verlangen naar messiaanse tijden bespreekt door de bijbel heen. Het maakte veel persoonlijke verhalen los.

------de laatste dag van februari, avondmaalsviering in de Hofstede, Joop aan het orgel.

------
terug