De landelijke actie Kerkbalans 2020 vindt plaats van zaterdag 18 januari t/m zaterdag 1 februari. Zoals elk jaar hebben we in Santpoort en Velserbroek een eigen thema gekozen, dit jaar is dat:

U leest alles over dit thema in deze brief.

En voor wie meer van plaatjes houdt: hier de bijbehorende folder, getekend door de van Trouw bekende striptekenaar Pieter Geenen.

Deze brief met folder wordt bij alle kerkleden bezorgd behalve bij hen die via het internet hun financiële bijdrage regelen. Achter in onze beide kerken zal vanaf 19 januari de brief en de folder trouwens ook te vinden zijn.

Geeft u dit jaar hetzelfde als vorig jaar? Dan zijn we u daar uiteraard dankbaar voor. Dat geldt zeker ook als u uw bijdrage verhoogt, ook voor de kerk wordt immers alles duurder.

We zijn blij dat dit jaar inmiddels 60% van alle leden via het internet zijn toezegging in wil vullen. Dat scheelt ons allemaal veel werk, vooral het brengen en ophalen van de informatie en de envelop, kost de vrijwilligers veel tijd. Voor volgend jaar gaan we voor 75%. Doet u nog niet mee via het internet? Mail uw adresgegevens en dan krijgt u volgend jaar (2021) ook een e-mail met het verzoek uw bijdrage in te vullen. Als u dit jaar al meedoet hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Ook betalen steeds meer leden hun bijdrage via automatisch incasso. Dat scheelt ons veel werk en het is voor u even veilig. Als u dit jaar voor het eerst voor automatische incasso kiest, terwijl u in het verleden zelf aan de bank opdracht hebt gegeven voor een periodieke overschrijving kan er iets “fout” gaan. Wanneer er dan bij u (ten onrechte) dubbel wordt afgeschreven kunt u contact opnemen met Gerrit Out, 0629-047097. Hij wil er graag aan meewerken om alle fouten te herstellen.