Kerkdiensten in coronatijd

Dienst bijwonen

Voor alle kerkdiensten bent u welkom. We kunnen maximaal 30 kerkgangers kwijt. Mét aanmelding wordt er een stoel voor u gereserveerd (uiterlijk vrijdagavond aanmelden bij de scriba Adriaan Rensen via: scribaatvelserbroek@gmail.com of als u geen e-mail heeft: 023-5389313).

Uiteraard volgen we de RIVM-regels die ons samenzijn veilig houden, in aantal, onderlinge afstand en geen samenzang. Kom vooral ruim op tijd. We hebben vooraf extra tijd nodig om de dienst goed te laten verlopen. Er staat een pompje met handgel bij de deur en de garderobe is buiten gebruik. Heel jammer, maar we zingen nog even niet. Geniet van de viering en van elkaar, maar let op de anderhalve meter afstand. Wil je geld doneren, doe dat dan via iDeal of bankoverschrijving. Ben jij of is een gezinslid verkouden, hoesterig of koortsig? Stel je bezoek nog even uit. We blijven ook uitzenden via YouTube.

Kerkdienst online volgen

Iedere zondag live op YouTube vanuit het Kruispunt:

Collecte

De kerk heeft maandenlang geen collecte inkomsten gehad. Ook de verhuur was stilgelegd. De onkosten gaan natuurlijk wel gewoon door. Daarom een appèl op u om een extra gift over te maken naar de kerk. Wilt u een bijdrage geven, dan kan dat online snel, eenvoudig en veilig via ons iDeal-loket. Klik op de collecte-zak:

Gebruiksplan Het Kruispunt

Gebruiksplan Het Kruispunt in coronatijd (versie 1.1): KLIK