Kerkdiensten juli/augustus

Vanaf 5 juli zijn kerkgangers weer welkom in het Kruispunt. Aanvang om 10:00 uur. Wij hebben jullie gemist. We willen een prettige viering met elkaar hebben en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven. Daarom hebben we enkele regels. Sorry als ze wat streng over komen. We hebben het beste met jullie voor. We kunnen 30 mensen veilig ontvangen, plus de ambtsdragers en andere medewerkers.

Laat scriba Adriaan Rensen via scribaatvelserbroek@gmail.com vóór zaterdag weten dat je komt, dan reserveren we een plekje. Alleen voor 6 september kan er niet gereserveerd worden i.v.m. nog onbekend aantal gasten. Alleen als u geen internet hebt, belt u dan met Adriaan, de scriba, tel. 023-5389313. Mocht je op goed geluk willen langskomen, dat kan ook, we kijken dan ter plekke of er nog plaats is - en nemen je naam en telefoonnummer even op. Na de zomer kijken we of dit systeem bevalt of dat we het anders gaan doen. We blijven ook uitzenden via YouTube.

Kom vooral ruim op tijd. We hebben vooraf extra tijd nodig om de dienst goed te laten verlopen. Er staat een pompje met handgel bij de deur en de garderobe is buiten gebruik. Heel jammer, maar we zingen nog even niet. Geniet van de viering en van elkaar, maar let op de anderhalve meter afstand. Wil je geld doneren, doe dat dan via iDeal of bankoverschrijving. Ben jij of is een gezinslid verkouden, hoesterig of koortsig? Stel je bezoek nog even uit. We zien je dan weer snel. Beterschap! De koffie na afloop hou je nog even te goed tot een later moment. Of nodig eens iemand bij jou thuis uit!

Gebruiksplan Het Kruispunt

Gebruiksplan Het Kruispunt in coronatijd (versie 1.1): KLIK