Alle kerkdiensten zijn via het internet te volgen! Alle kerkdiensten zijn via het internet te volgen!
De meeste geplande kerkdiensten in het Kruispunt en de Dorpskerk zullen via het internet te volgen zijn. U kunt de diensten deels 'live' meemaken en deels zullen er diensten worden opgenomen. In de kerkdienstroosters van de Dorpskerk en het Kruispunt zijn de diensten terug te vinden.

Diensten in het Kruispunt zijn toegankelijk via Facebook in beeld en geluid, dan wel alleen geluid via kerkdienstgemist.nl
Diensten in de Dorpskerk worden opgenomen en op youtube gezet op het kanaal van 'Dorpskerk Dichtbij'. De dienst van zondag 5 april vindt u hier.

Meedoen met de collecte?

Wilt u een bijdrage geven, dan kan dat snel, eenvoudig en veilig via ons iDeal-loket.

Klik op de collecte zak of op deze link.
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!