Kerkdiensten rond Pasen

Palmzondag 25 maart springt de klok een uur vooruit. De kinderen maken hun palmstokken tijdens de nevendienst en komen dan natuurlijk in optocht door de kerk. Aanvang 9.30 uur, m.m.v. het combo o.l.v. Hans Hovius.

Rianne en Diane zullen samen met Roel een soort ‘mini-passion’ voor ons zingen op de vier dagen van Pasen. Liedjes van Bløf, Marco Borsato, Coldplay, Nick & Simon, Maan en anderen omlijsten in eigentijdse woorden dit hart van het kerkelijk jaar.

Witte Donderdag vieren we de instelling van het avondmaal, Goede Vrijdag vergezellen we Jezus op zijn weg naar het kruis in lezingen en lied, Paasnacht delen we in zijn doortocht door de dood en herdenken we onze doop. We ontsteken het nieuwe licht en breken het brood van het nieuwe leven. Op Paasmorgen bezingen we met elkaar dat de Heer waarlijk is opgestaan, halleluja! Voor de kinderen is er nevendienst en we leveren onze vastenactie-spaardoosjes in.

Let op: afwijkende aanvangstijden!
Zondag 25 maart                     9.30 uur
Donderdag 29 maart              19.30 uur