#KERSTCHALLENGE

Met de KerstChallenge beleef je het Kerstverhaal in de vorm van spellen. Je speelt de KerstChallenge als groep in je eigen gemeente, net als duizenden andere kinderen en tieners in heel Nederland. Het thema is dit jaar ‘Ga mee!' en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk. Met de KerstChallenge ga je dit jaar letterlijk op pad. Weet jij wat te doen in lastige situaties of als het even tegenzit? Ontdek het met de KerstChallenge! We spelen het spel in twee groepen: 9-12 jarigen en 12-16 jarigen, net zoals bij Sirkelslag. Dat was een succes, dus doe dit keer ook mee! We laten jullie nog weten op welke locatie het gehouden wordt. We doen dit weer samen met de Ichthuskerk in IJmuiden en de Engelmunduskerk in Velsen-Zuid. Meer info volgt nog. De datum en tijd staat al wel vast, dus noteer het vast in je agenda: vrijdag 8 december 16.30 – 19.00 uur.