Digitale diensten vanuit Dorpskerk en Kruispunt Digitale diensten vanuit Dorpskerk en Kruispunt

Maar dat houdt niet in, dat u geen diensten meer kunt bijwonen!
Net als bij de eerste lockdown in de lentemaanden van 2020 zullen de diensten digitaal opgenomen worden en kunt u ze via de website van de gemeente Santpoort-Velserbroek meebeleven.

Om de werkdruk voor de opnameleiders te verdelen, hebben we het volgende afgesproken:

• op 17 januari kijkt Velserbroek mee met Santpoort. Voorganger is dan ds. Robert Jan ten Have.
  • op 24 januari is er een dienst uitsluitend in Velserbroek, met voorganger ds. Leon Rasser
  • zondag 31 januari, is de Dorpskerk weer aan de beurt, voorganger ds. Gilda Polderman

We kunnen nog niet overzien hoe het verder zal gaan na 31 januari, u wordt daar bijtijds over geïnformeerd.