Marianne Vonkeman gaat met pensioen

Binnenkort gaat Marianne genieten van haar pensioen, of zoals dat bij predikanten met een mooi woord genoemd wordt: emeritaat. Haar afscheidsdienst zal worden gehouden op zondag 3 januari 2021. Helaas is het fysiek bezoeken van de kerkdienst wegens de strenge lockdown niet mogelijk, maar we willen Marianne niet laten vertrekken zonder een cadeau mee te geven. Ze gaat met haar man, Jean-Jacques Suurmond, in Amersfoort wonen, waar ze ondertussen al naar toe verhuisd is. Een blijvende herinnering aan onze gemeente, voor in hun nieuwe woning, zou mooi zijn en daarom hebben we besloten om geld in te zamelen om een cadeau aan te kunnen schaffen. Indien u geld wilt overmaken voor dit cadeau kunt u dat op de volgende manier doen:

Rekening: NL46 INGB 0000558591 t.n.v. Prot. Gem. Santpoort & Velserbroek
Onder vermelding van: Afscheid Marianne.

De dienst op zondag 3 januari zal live worden uitgezonden op YouTube:

Bijdrage Marianne Vonkeman

En dan is het zover. Een tijd van komen en een tijd van gaan. Op 4 januari 2009 trad ik in, op 3 januari precies 12 jaar later ga ik weg, inmiddels flink wat grijzer geworden. Het is de zondag van Epifanie: de dag dat we vieren dat er iets van God te merken is, hier op aarde, in Jezus en in de kerk die Hem handen en voeten geeft. De kerk van Christus die in alle tijden steeds weer andere vormen heeft en steeds weer andere handen en voeten. Ik ga in het vertrouwen dat mijn komen in Amersfoort een nieuwe weg zal zijn, met nieuwe gaven en opgaven. Ik ga in het vertrouwen dat mijn gaan een nieuw komen voor het Kruispunt zal inluiden, van een andere voorganger die de gemeente op zijn/haar manier weer zal ondersteunen. Ik ga met grote dankbaarheid voor het geloof, de hoop en de liefde die wij samen mochten vieren door de jaren heen. Dank, dank, dank!

Van harte wens ik u allen Gods zegen in het nieuwe jaar, met een hartelijke groet,

Marianne Vonkeman

Nieuw adres Marianne Vonkeman