Meimaand overzichtje Meimaand overzichtje
Wat een vrolijke en ontroerende viering was het afgelopen zondag, met de inzegening van het huwelijk van Ed en Tineke. Kruispunt op zijn best!

De tieners zouden een avondje kano varen en ik mocht mee. Prachtig weer, prachtig Spaarnwoude, maar helaas: het kanobedrijf liet het afweten en de kano's bleken niet beschikbaar. Door slim samenwerken van leiding en kids werden er leuke spelletje verzonnen, dus het uitje was toch heel geslaagd. Corine maakte deze collages:

Het werken met dit blog blijft lastiger dan de vorige versie. Nu iedereen facebook kan volgen via deze site, ook als je zelf geen facebook hebt, kan er daar meer mee gewerkt worden. Dus ik weet niet of ik hiermee doorga, het vraagt allemaal aardig wat tijd, die social media. Maar voor nu even een foto serie van dingen die er geweest zijn. Naast het gewone werk heel wat bijzondere dingen.

Hemelvaartsdienst met Kick Bras en de kunstwerken van Lottie Buit.
Tijdens de 10 dagen expositie zijn er meer dan 170 bezoekers geweest. Dank aan alle gastvrouwen en beheersmensen die het mogelijk maakten!

De drukbezette gezamenlijke kerkdienst met Santpoort

De ook drukbezette oecumenische kunstviering met Pastor Fons Captijn

Regionale Pinksterviering in Caprera, gelukkig aardig droog gebleven!

Tussen de bedrijven door radio 1 opnames van echtgenoot in Hilversum

Gezamenlijke wijkkerkenraadsbespreking over kerkzijn in de toekomst

Huwelijk van  Maup met Hanneke

studiedag met Prof. Erik Borgman en tientallen collega's uit de omgeving.

Voorbereidingen en besprekingen rond het afsluitende feest van dit jubileumjaar: de scratchdag en het gospelconcert in het Polderhuis 3 juli.

Zowel in het Kruispunt als de Dorpskerk liggen flyers. Daar staat hoe je je kunt aanmelden om mee te zingen. Het concert kun je natuurlijk gewoon bezoeken.