Uitnodiging Oecumenische Ontmoetingsdag

Uitnodiging Oecumenische Ontmoetingsdag

Waar is God in de crisis?


Vrijdag 29 oktober 2021
11.00 – 15.00 uur. Ontvangst vanaf 10.30 uur
Diocesaan Heiligdom OLV ter Nood
Hoogeweg 65, 1581 PL HEILOOWe hebben te maken met een pandemie, een klimaatcrisis en een vluchtelingencrisis. Ook in ons persoonlijke leven kennen we moeilijke momenten. Komt het allemaal wel goed? Waarom overkomt mij of anderen dit? In hoeverre geeft het geloof steun? We zijn benieuwd naar uw ervaringen.


Geloofsgesprek
Aanleiding is het proefschrift van ds. Fokko Omta, predikant in Nieuwe Niedorp. Hij is op zoek gegaan naar de ware aard van de mens en heeft onderzoek gedaan naar de betekenis van ‘zonde’ in een tijd waarin velen niet meer geloven in ‘God als persoon’, maar wel openstaan voor het ‘goddelijke’.

Op 29 oktober gaan we met elkaar in gesprek: op zoek naar ons diepste zelf en naar wat ons drijft als mens, juist in moeilijke tijden.

Aanmelden kan tot maandag 25 oktober 2021 via het contactformulier of door te mailen naar info@oecumenischplatformnh.nl o.v.v. Ontmoetingsdag. Als u met meerdere mensen komt, vermeld dit dan ook. Er is ruimte voor maximaal 30 personen. U ontvangt een week voor bijeenkomst een bevestiging. We volgen de Corona-richtlijnen van het RIVM.

 

Meer informatie

Meer informatie over het programma is hier te vinden: klik.


 
terug