Ouderenochtend/-middag Velserbroek

In het Kruispunt komen we 6x per jaar bij elkaar om de twee maanden. We beginnen meestal in september. De kerst- en paasmiddag vieren we met een kerkdienst en daar tussenin proberen we een spreker of iets dergelijks te krijgen, maar het moet wel betaalbaar zijn. De mensen betalen bij ons € 2,- voor de middag. Ook komen er wel mensen die buitenkerkelijk zijn. We vinden het fijn als mensen hun vrienden of vriendinnen meebrengen, of ze nu lid zijn van de kerk of niet.

Wanneer: woensdag 31 januari hebben we weer een ouderenochtend. De kerk is open om kwart over 10. We beginnen om kwart voor elf met koffie en hierna hebben we een stamppotten buffet, met als afsluiting een lekker toetje. Iedereen is weer van harte welkom deze ochtend. Voor vragen kunt u bellen met Yvonne Vreeken (tel. 023-5371131) of Gré Riedijk (tel. 023-5385216).