Sportkleding voor kinderen op asielschip Silja Sportkleding voor kinderen op asielschip Silja
Aan boord van het opvangschip Silja Europa voor asielzoekers in Velsen-Noord wonen nu ook kinderen. Deze kinderen gaan volgende week naar school. Maar ze hebben geen sportkleding!
Daarom aan u het verzoek om (gebruikte) sportkleding te doneren voor deze kinderen. Heeft u nog iets in uw kast liggen waar uw eigen kinderen zijn uitgegroeid? We zijn op zoek naar gym-, sportschoenen, korte sportbroeken en sportshirts. Voor kinderen vanaf 4 tot 17 jaar.

U kunt de kleding deze week nog afgeven op donderdagmiddag 3 november van 14 tot 16 uur.
In IJmuiden, de Ichthusburcht, Fahrenheitstraat 37.
In Velserbroek, het Kruispunt, Zon Bastion 3.
In Santpoort, de Dorpskerk, Burg. Enschedélaan 65.
De gezamenlijke PKN kerken in Velsen bedanken u bij voorbaat, ook namens de kinderen op de Silja!