Uw mening telt! Uw mening telt!

De besluitvorming op 28 maart is voorlopig. Want u krijgt gelegenheid om uw stem te laten horen. Pas daarna wordt er op 16 mei een definitief besluit genomen.

Wat vindt u van deze plannen? Gaat het te snel of te langzaam? Vindt u het een goed of een slecht idee. Wat vindt u van de te vormen werkgroepen. Heeft u suggesties. De kerkenraden willen graag uw mening horen.

Dat kan op verschillende manieren:
1. Na de kerkdiensten in het Kruispunt en de Dorpskerk op 24 april zullen er gemeenteberaden worden georganiseerd. U kunt daar in gesprek met de kerkenraad en de beleidscommissie.

2. U kunt uw opmerkingen ook schriftelijk indienen. Dat kan via emailadres beleid@pg-spvb.nl of op papier bij een scriba van de wijkkerkenraad. U vindt hun adressen op de achterkant van het kerkblad. Doet u dat dan svp uiterlijk op 30 april.
Bent u gemeentelid en wilt u de documenten op papier ontvangen? Laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres. En vermeld uiteraard uw adres.