World-Cleanup-Day World-Cleanup-Day
Dit voorjaar, in maart, werd op meerdere plaatsen binnen de gemeente Velsen meegedaan aan de Nationale Schoonmaakdag. In Velserbroek werd daar in groten getale gehoor aan gegeven.

Deze actie werd georganiseerd door onze beide 'groene kerken'. En omdat het zo'n succes was, willen we dat graag nog een keer herhalen want zaterdag 17 september is het nl. World Cleanup Day.
Ook zin om mee te helpen? Hoe meer mensen er mee willen doen, hoe groter het zichtbare resultaat. Jong of oud, iedereen is welkom!
We verzamelen vanaf ca. 09:45 uur bij Het Kruispunt en beginnen voor de liefhebbers met koffie/thee. Daarna gaan we er eens even lekker tegenaan, om rond 11:30 uur af te sluiten met een kop soep. Er is een behoorlijke voorraad afvalgrijpertjes geregeld maar voor de organisatie is het praktisch om te weten hoeveel mensen er (ongeveer) komen. Registreren voor deze actie kan door een mailtje te sturen naar
groenekerk@pg-spvb.nl onder vermelding van het aantal deelnemers. Maar aanstaande zaterdag spontaan binnenlopen mag natuurlijk ook.