Laatste kerkblad Laatste kerkblad
Klik hier dan opent zich een nieuw scherm en ziet u alle kerkbladen. Klik op een kerkblad en dan kunt u er doorheen 'bladeren'.
Kerkblad downloaden? klik dan hier.

NB: Om privacyredenen zijn in deze openbare kerkbladen, gegevens over 'lief en leed' en wijzigingen in het ledenbestand verwijderd. Soms is er in het kerkblad op de website nog het allerlaatste nieuws opgenomen, dat te laat was voor de papieren versie.

Ook abonnee worden? Ook abonnee worden?
  • Het kerkblad 'KerkOnderweg' verschijnt in de regel 10x per jaar. Iedereen die lid is van de Protestantse Gemeente te Santpoort en Velserbroek krijgt het blad in de bus. Jaarlijks wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken van voornamelijk de drukker, ook dit jaar is dat €13. Als het blad per post moet worden opgestuurd, omdat u te ver weg woont, is de gevraagde bijdrage uiteraard hoger.
  • U kunt het kerkblad daarnaast (of uitsluitend) via e-mail ontvangen.
  • Ook als u geen lid bent kunt u abonnee worden, uiteraard rekenen we er dan wel op dat u ervoor betaalt.
 U kunt uw wensen doorgeven via een e-mail.

Inlever - en verschijningsdata 2019 Inlever - en verschijningsdata 2019
Nr Kopij- inleverdatum Verschijnings-datum

donderdag 26 september

vrijdag 11 oktober

donderdag 31 oktober

vrijdag 15 november

donderdag 28 november

vrijdag 13 december

donderdag 2 jan. 2020

vrijdag 17 jan. 2020

Heeft u interessant nieuws voor ons kerkblad? Mail het dan naar de redactie. Bij voorbaat dank.

Archief kerkbladen

U wilt een oud kerkblad nog eens inzien? Dat kan, U vindt hier het archief vanaf 2015.

Kerkblad niet gehad? Kerkblad niet gehad?
Dat is vervelend, onze excuses. Laat het ons weten, u vindt hier onze contactgegevens, dan bezorgen we u alsnog een exemplaar. U vindt daar ook de contactgegevens van degenen die de bezorging coördineren.
Of misschien nog sneller: achterin het Kruispunt en de Dorpskerk liggen ook nummers om mee te nemen.