Activiteiten

Op deze pagina vindt u alle informatie over activiteiten in het Kruispunt en de Dorpskerk. U bent van harte welkom! Voor vragen kunt u terecht bij ds. Joke Zuidema (e-mail) of ds. Gilda Polderman (e-mail).


 

Christelijke meditatie

Met behulp van een Bijbellezing, een gedicht, een lied of een gebed proberen we in de stilte onze gedachten te laten komen en te laten gaan, soms alleen maar te voelen. Doet u mee?
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Stiltemeditatie

U bent altijd welkom om aan te sluiten bij de stiltemeditatie op maandagochtend om 9.00 uur in het Kruispunt en als u wilt ook bij de koffie/thee die aansluitend om 9.25 uur wordt gedronken.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Soep & Spirit

Inmiddels is er een eerste samenkomst geweest van een nieuwe groep Soep&Spirit. Rond een eenvoudige maaltijd wordt er gesproken over een artikel, een gedicht, een actualiteit, etc.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Stiltewandelingen

Onze stiltewandelingen zijn weer terug! Vanaf zaterdagochtend 20 april tot de zomervakantie verzamelen we elke 2 weken op zaterdagochtend om 9.30 uur bij de ingang (bij de fietsen) van Duin en Kruidberg.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Kloosterweekend

Het kloosterweekend van oktober vorig jaar smaakte naar meer. We zijn bezig met een weekend in de Abdij van Berne in Heeswijk Dinther. Dit zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2025 plaatsvinden.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Gespreksgroep 30+

Wij zijn een gespreksgroep van en voor mensen rondom de 30, met deelnemers uit Haarlem en Velserbroek. Eens in de drie weken komen we bij elkaar om over verschillende onderwerpen te praten.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Ouderenochtend/-middag Velserbroek

In het Kruispunt komen we 6x per jaar bij elkaar om de twee maanden. We vinden het fijn als mensen hun vrienden of vriendinnen meebrengen, of ze nu lid zijn van de kerk of niet.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Kledingbeurs

In het Kruispunt hebben wij wekelijks een verkoop van kleding. Wij krijgen van alle kanten mooie kleding aangeboden die wij voor een klein bedrag verkopen. De opbrengst gaat naar goede doelen.
 
Lees meer >>
 
Lees meer