Activiteiten

Op deze pagina vindt u alle informatie over activiteiten in het Kruispunt en de Dorpskerk. U bent van harte welkom! Voor vragen kunt u terecht bij ds. Joke Zuidema (e-mail) of ds. Gilda Polderman (e-mail).


 

Matthäus Passion

Het zou mooi zijn als we op Goede Vrijdag 2025 de koralen van de Matthäus Passion ten gehore kunnen brengen in het Kruispunt met een gelegenheidskoor, ondersteund door instrumentalisten. Wilt u meedoen?
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Stiltemeditatie

U bent altijd welkom om aan te sluiten bij de stiltemeditatie op maandagochtend om 9.00 uur in het Kruispunt en als u wilt ook bij de koffie/thee die aansluitend om 9.25 uur wordt gedronken.

Vanwege de verbouwing in het Kruispunt zal de stiltemeditatie op maandag 5 en maandag 12 augustus vervallen.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Soep & Spirit

Regelmatig komt de Soep & Spirit-groep bij elkaar. Rond een eenvoudige maaltijd wordt er gesproken over een artikel, een gedicht, een actualiteit, etc.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Stiltewandelingen

Onze stiltewandelingen zijn weer terug! Vanaf zaterdagochtend 20 april tot de zomervakantie verzamelen we elke 2 weken op zaterdagochtend om 9.30 uur bij de ingang (bij de fietsen) van Duin en Kruidberg.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Kloosterweekend

In het voorjaar van 2025 gaan we weer naar een klooster. Dit keer de Abdij van Berne in Heeswijk Dinther. Geplande data zijn 14-16 maart 2025. Houd ze alvast vrij!
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Gespreksgroep 30+

Wij zijn een gespreksgroep van en voor mensen rondom de 30, met deelnemers uit Haarlem en Velserbroek. Eens in de drie weken komen we bij elkaar om over verschillende onderwerpen te praten.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Ouderenochtend/-middag

Op deze pagina vindt u meer informatie over de ouderenbijeenkomsten die enkele keren per jaar worden georganiseerd in het Kruispunt te Velserbroek en de Dorpskerk te Santpoort-Noord.
 
Lees meer >>
 
Lees meer 

Kledingbeurs

In het Kruispunt hebben wij wekelijks een verkoop van kleding. Wij krijgen van alle kanten mooie kleding aangeboden die wij voor een klein bedrag verkopen. De opbrengst gaat naar goede doelen.
 
Lees meer >>
 
Lees meer