Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Een dienst terugluisteren/kijken
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven. 
 

Kerkdienst 28 februari 2021

Op 7 maart is er weer een kerkdienst vanuit het Kruispunt die u via deze link kunt bekijken. Voorganger is dan ds. Ineke Clement. Op 14 maart is de Dorpskerk weer aan de beurt, voorganger ds. Otto Sondorp.


Bemoediging door ds. Gilda Polderman

Omdat er onder de aangescherpte maatregelen in deze corona-periode zoveel minder contact-momenten zijn, wil ds. Gilda Polderman zich graag in bijgaand filmpje tot u richten met een persoonlijk woord, ter bemoediging en inspiratie.
 

Corona-maatregelen

We volgen de adviezen van de PKN, fysieke kerkdiensten zijn voorlopig opgeschort. Wilt u het volledige protocol dat we gemaakt hebben lezen of downloaden? Klik dan hier. 
 

Kerkdiensten terugkijken?

Klik dan hieronder op 'lees meer'.
lees meer »
 
Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienst live op YouTube
> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header, direct hieronder, om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster.


 

Online kerkdienst Kruispunt

De diensten vanuit het Kruispunt en de Dorpskerk worden uitgezonden op YouTube:

 
Dat is het motto van de actie kerkbalans, de jaarlijkse geldwervingsactie van de kerken.
De kerk heeft toekomst. Dat is een geloofs­uit­spraak, maar ook een uitspraak die je zelf wáár moet maken. Want zonder inzet en financiële steun gaat het niet. Geef je om de kerk? Geef dan vóór de kerk!
U leest er hier alles over.
Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!
 
Digitale diensten vanuit Dorpskerk en Kruispunt Digitale diensten vanuit Dorpskerk en Kruispunt

Op maandag 14 december kondigde onze minister-president, Mark Rutte, een tweede lockdown aan voor heel Nederland. De wijkkerkenraden van Santpoort en Velserbroek hebben in onderling overleg besloten om aan deze oproep gehoor te geven.
Dat betekent, dat zowel de Dorpskerk als het Kruispunt de kerkdeuren gesloten zullen houden tot en met in ieder geval zondag 27 maart. Maar dat houdt niet in, dat u geen diensten meer kunt meebeleven!

lees meer »
 
Actuele kerkblad Actuele kerkbladOp 19 februari is het nieuwe kerkblad weer verschenen, u kunt het hier inzien en/of downloaden.

Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

 
Nieuwsbrief via e-mail Nieuwsbrief via e-mail
Zo nodig wordt er momenteel een nieuwsbrief via de e-mail rondgestuurd in onze gemeente. Soms gericht specifiek aan een van onze wijkgemeentes of, zoals nu, aan onze gehele kerkelijke gemeente.
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief of klik hieronder op 'lees meer' voor het archief van verzonden nieuwsbrieven.
lees meer »
 
Activiteitencommissies Activiteitencommissies
Juist in deze tijd is onderling contact mogelijk belangrijk voor u. Wanneer u daaraan behoefte hebt, kunt u contact opnemen met de dames van de Activiteitencommissies, u kunt hen bellen of mailen.
Hieronder vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van de aanspreekpunten van Velserbroek en van Santpoort.

Velserbroek Santpoort
 
Meedoen met de Collecte? Meedoen met de Collecte?
Tot en met 17 januari zijn er geen fysieke kerkdiensten. Wilt u toch een collecte-bijdrage geven, dan kan dat on-line snel, eenvoudig en veilig via ons iDeal-loket.
Klik op de collectezak of scan de QR-code met uw telefoon.
U kunt ook via collectebonnen bijdragen.  Hoe u dat kan doen, leest u als u op 'lees meer' klikt.
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!
U kunt ook met collectebonnen bijdragen: doe ze dan svp in de brieven bus bij: Hans van Alten, Schoener 87 Velserbroek of bij Gerrit Out, Kruidbergerweg 79 Santpoort. U kunt ze ook opsturen naar het kerkelijke Bureau, Burg. Enschedélaan 65, 2071AT Santpoort. Als u er niets bijzet worden ze 50/50 verdeeld over de Diaconie en de Kerk.
 

lees meer »
 
'Samen Sterker' 'Samen Sterker'

In oktober hebben de kerkenraden van onze beide wijken Santpoort en Velserbroek, op gepaste afstand, met elkaar gesproken over het beleidsrapport 'Samen Sterker'. In een 'zomeradvies' gaf de beleidscommissie aanbevelingen voor onze organisatievorm, de pastorale bezetting en onze gebouwen.
Nieuwsgierig geworden? klik op 'lees meer' ......
 
lees meer »
 
Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de Protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.