De actie KERKBALANS is van start gegaan! De jaarlijkse geldwervingsactie van de kerken in Nederland. Met dit keer een folder getekend door Pieter Geenen, bekend van dagblad Trouw. Meer weten, klik dan door    (o ja: yes aan de Protestantse kerk van Amsterdam voor het lenen van hun idee en de meeste teksten).

Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header, direct hieronder, om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster.

Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

Actuele kerkblad Actuele kerkblad

Het 1e nummer van 2020 is zojuist verschenen,  u kunt hem hier inzien en/of downloaden.

Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

Terugblik Kinderkerstfeest Terugblik Kinderkerstfeest

Op dinsdag 24 december vond het Kinderkerstfeest plaats in Santpoort. Voor het eerst georganiseerd door 'de Naald' en 'de Dorpskerk'.
We verzamelden op het plein van de Dorpskerk. Er werden lichtjes uitgedeeld en met elkaar liepen we naar de Naaldkerk. Enfin, kijk zelf maar!
Meer informatie bij: Joyce Schipper-Out, tel 06-18192077

Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de Protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.