Dorpskerk Santpoort Dorpskerk Santpoort


> Kerkdiensten in Santpoort
> Kerkdienst (live, of eerder) op YouTube
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven
 
Online diensten:
   
 
Kruispunt Velserbroek Kruispunt Velserbroek


> Kerkdiensten in Velserbroek
> Kerkdienst (live) op YouTube
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven
 
Online diensten en meer:
      
 
16 september Cleanup day 16 september Cleanup day

Zaterdag 16 sept.: World cleanup day 10.00-11.30 uur  Help je ook mee om Velserbroek schoner te maken?

Op 16 september is het ‘World Cleanup Day’. Een wereldwijde opruimactie. 190 landen doen mee om het zwerfafval in onze wereld te verminderen. Het is traditie dat vanuit het Kruispunt een groep mensen hieraan meedoet. 
 
lees meer »
 
Stiltewandelingen Stiltewandelingen
Op 26 augustus was de eerste stiltewandeling na de zomerstop. Helaas regende het bij aanvang, maar – zoals een deelnemer opmerkte – ‘het wordt altijd weer droog!’. Halverwege deze mooie wandeling kregen we een gebed aangereikt, dat tot nadenken stemde.

We gaan weer verder met de stiltewandelingen: steeds op zaterdagochtend om 9.30 uur op de parkeerplaats van Duin en Kruidberg, bij de fietsenstalling.
De volgende wandelingen zijn gepland op 23 september en 7 en 21 oktober.
lees meer »
 
Activiteiten ActiviteitenHeeft u behoefte aan onderling contact of wilt u graag deelnemen aan een van onze activiteiten, klik dan hieronder op 'lees meer'. Actuele activiteiten: Sirkelslag, kloosterweekend, stiltemeditatie en meer...

 

lees meer »
 
Kerkblad KerkbladHieronder vindt u het actuele kerkblad. Ook abonnee worden, kerkblad niet ontvangen of een oud nummer bekijken, klik dan hier.
 

Actueel kerkblad (21 juli tot 15 sept.):
 
 
Collecte CollecteEr wordt in de Dorpskerk en het Kruispunt gecollecteerd middels collectezakken. Online geven kan ook via het scannen van de QR-code. U kunt ook met collectebonnen bijdragen. Klik op 'lees meer' voor meer informatie. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!
 

lees meer »
 
Deelkastje bij de kerk Deelkastje bij de kerkMet de groeiende armoede komen er meer initiatieven om de ander een handje te helpen. Wie producten over heeft, kan ze in het deelkastje bij de Dorpskerk of het Kruispunt achterlaten. Neem wat je nodig hebt, deel wat je kunt missen. Klik op 'lees meer' voor meer informatie.
 

lees meer »
 
Privacy-bescherming Privacy-beschermingAls gebruiker van de website van de Protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy. Wilt u onze privacy-verklaring lezen of heeft u vragen over hoe wij omgaan met uw privacyrechten, klik dan hieronder op 'lees meer'.
 

lees meer »