Dorpskerk Santpoort Dorpskerk Santpoort


> Kerkdiensten in Santpoort
> Kerkdienst (live) op YouTube
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven
 
Online diensten en meer:
   
 
Kruispunt Velserbroek Kruispunt Velserbroek


> Kerkdiensten in Velserbroek
> Kerkdienst (live) op YouTube
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven
 
Online diensten en meer:
      
 
Kerkblad KerkbladHieronder vindt u het actuele kerkblad. Ook abonnee worden, kerkblad niet ontvangen of een oud nummer bekijken, klik dan hier.
 

Actueel kerkblad (versie 9 september):
 
Collecte CollecteIn de Dorpskerk en het Kruispunt staan twee schalen bij de uitgang na elke kerkdienst. Online geven kan ook snel en eenvoudig via het scannen van deze QR-code met uw telefoon. U kunt ook via collectebonnen bijdragen. Hoe u dat kunt doen, leest u onder 'lees meer'. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!
 

lees meer »
 
Plaatselijke Regeling Plaatselijke RegelingMaandag 16 mei hebben de kerkenraden van Santpoort en Velserbroek samen met de Algemene Kerkenraad de nieuwe Plaatselijke Regeling (PR) vastgesteld. Er is een aantal wijzigingen in het concept van de PR aangebracht. De grootste verandering vindt u onder 'lees meer'.
 

lees meer »
 
Activiteitencommissies ActiviteitencommissiesJuist in deze tijd is onderling contact mogelijk belangrijk voor u. Wanneer u daaraan behoefte hebt, kunt u contact opnemen met de dames van de Activiteitencommissies, u kunt hen bellen of mailen. Klik hieronder op 'lees meer' voor meer informatie.
 

lees meer »
 
Privacy-bescherming Privacy-beschermingAls gebruiker van de website van de Protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy. Wilt u onze privacy-verklaring lezen of heeft u vragen over hoe wij omgaan met uw privacyrechten, klik dan hieronder op 'lees meer'.
 

lees meer »