Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster eronder.

Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

Nieuwe predikant in Santpoort Nieuwe predikant in Santpoort

In een volle Dorpskerk is op zondagmiddag 27 januari, ds. Gilda Polderman ingezegend door haar collega uit Velserbroek, ds. Marianne Vonkeman, als nieuwe predikant van de Dorpskerk-wijkgemeente in Santpoort. Na de dienst was er gelegenheid om haar te feliciteren, waar druk gebruik van werd gemaakt.

Actuele kerkblad Actuele kerkblad

Het eerste nummer van 2019, dat loopt t/m 22 februari, kunt u hier inzien of downloaden.

Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

Stiltewandelingen met winterpauze Stiltewandelingen met winterpauze

Als de lente aanbreekt beginnen we weer met onze stiltewandelingen op de zaterdagochtend. Hou de website in de gaten of meld je vast aan bij Martine Roomer of Hans Kosters.

Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.