Alle kerkdiensten zijn via het internet te volgen! Alle kerkdiensten zijn via het internet te volgen!
De meeste geplande kerkdiensten in het Kruispunt en de Dorpskerk zullen via het internet te volgen zijn. U kunt de diensten deels 'live' meemaken en deels zullen er diensten worden opgenomen. In de kerkdienstroosters van de Dorpskerk en het Kruispunt zijn de diensten terug te vinden.

Diensten in het Kruispunt zijn toegankelijk via Facebook in beeld en geluid, dan wel alleen geluid via kerkdienstgemist.nl
Diensten in de Dorpskerk worden opgenomen en op youtube gezet op het kanaal van 'Dorpskerk Dichtbij'. Op zondag 29 maart vindt u hier de dienst.

Meedoen met de collecte?

Wilt u een bijdrage geven, dan kan dat snel, eenvoudig en veilig via ons iDeal-loket.

Klik op de collecte zak of op deze link.
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header, direct hieronder, om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster.

Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

Kerkdienst 29 maart 2020

Elke zaterdag is de Dorpskerk open Elke zaterdag is de Dorpskerk open

Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur is de Dorpskerk open. Voor iedereen die, op gepaste afstand, een kaars wil opsteken, tot rust wil komen, stil wil zijn, wil bidden, naar de ramen kijken of ...

Op woensdagavond 25 maart en 1 april, en waarschijnlijk daarna ook nog, zullen de kerkklokken weer een kwartier luiden. Ook daarbij bent u van 19.00 tot 20.00 uur welkom.
Kerkklokken zijn de boodschappers voor het volk. Ze roepen op om naar de kerk te gaan, luiden bij vreugde en verdriet. Nu steken ze ons een hart onder de riem.

Actuele kerkblad Actuele kerkblad

Het Paasnummer van 2020 is zojuist verschenen, u kunt hem hier inzien en/of downloaden.

Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de Protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.