Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster eronder.

Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We zijn gestart! We zijn gestart!

Op zondag 15 september is er zowel in het Kruispunt in Velserbroek, als in Dorpskerk in Santpoort een officiële aftrap gegeven van 'de Groene Kerk'.
Binnenkort hopen we meer van ons te laten horen, er staan verschillende activiteiten gepland.
De bordjes hangen in ieder geval op de beide kerken. Meer weten? klik dan hier.

Actuele kerkblad Actuele kerkblad

Het oktober-nummer loopt van 11 oktober t/m 15 november a.s. en kunt u hier inzien of downloaden.

Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

Stiltewandelingen, doe mee! Stiltewandelingen, doe mee!

We zijn weer begonnen met de wekelijkse Stiltewandelingen in de Kennemerduinen. Elke zaterdagochtend starten we om 09:00 uur bij de parkeerplaats van de ingang ter hoogte van de Duin en Kruidbergerweg 74 in Santpoort. Na dat uurtje wandelen is de Dorpskerk aan de Burgemeester Enschedélaan 65 open voor iedereen die tot rust wil komen.
Meer weten?, neem contact op met Martine Roomer of Hans Kosters.

Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.