Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster eronder.

Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

Beleidsrapport gereed Beleidsrapport gereed
De drie kernwaardes, als de drie poten van een kruk: 'Ontmoeting met God, met elkaar en met de wereld'.

We zijn druk bezig om na te denken over de toekomst van onze gemeente. We zijn blij met de warme geloofsgemeenschappen die we zijn. Tegelijk krimpen en verouderen beide wijkgemeenten.

lees meer ┬╗

Actuele kerkblad Actuele kerkblad

Het Pinkster-nummer van 2019, dat loopt t/m 12 juli, kunt u hier inzien of downloaden.

Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

Stiltewandelingen Stiltewandelingen

De stiltewandelingen in het nationaal park de Kennemerduinen zijn weer begonnen!  Verzamelen elke zaterdag om 09:00 op de parkeerplaats van de ingang, ter hoogte van de Duin en Kruidbergerweg 74, bij de ijsboerderij. Een uurtje wandelen in stilte, met een kort meditatief moment halverwege.
Meer weten?, neem contact op met Martine Roomer of Hans Kosters.

Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.