De Dorpskerk, ruim 100! De Dorpskerk, ruim 100!

Op 28 oktober 2017 was het 100 jaar geleden dat de huidige Dorpskerk in gebruik werd genomen. Dat hebben we met elkaar gevierd. Op deze pagina leest u hierover.
 
Dit was het Feestprogramma Dit was het Feestprogramma
Ok, het is natuurlijk allemaal achter de rug, maar als u wilt weten wat u gemist heeft, kunt u dat hier nog eens nalezen.


In deze folder leest u alles over de kerkramen en hun betekenis, zoals dat aan de orde is geweest op zondagmiddag 22 oktober.

De lezing van Jan Morren van maandag 23 oktober, kunt u hier nalezen en eventueel downloaden.

Het zangprogramma van vrijdag 28 oktober vindt u hier.

En tenslotte: dit is de liturgie van de feestelijke afsluiting op zondag 29 oktober.

En dan hebben we ook nog een algemene folder over de Dorpskerk.
 
Foto's van de activiteiten Foto's van de activiteiten
 
Het fotoalbum met ruim 100 foto's vindt u hier.De foto's van de tentoonstelling staan in dit fotoalbum.
 
Video-impressie Video-impressie

 

 
Het jubileum-magazine Het jubileum-magazine
Huis-aan-huis is in Santpoort-Noord en -Zuid huis de jubileumglossy 100 jaar Dorpskerk verspreid. Zestig pagina's met artikelen, interviews en informatie. En veel foto's van vroeger en nu. En een voorplaat van de bekende Haarlemse illustrator Eric J. Coolen.

Woont u niet in Santpoort en wilt u hem toch ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen we hem voor €5 aan u op. U kunt het blad ook downloaden (12 Mb) of on-line inzien:

 
Opbrengst goede doelen Opbrengst goede doelen
Dank zij uw bijdragen hebben we drie goede doelen kunnen ondersteunen:

Het Inloophuis Kennemerland heeft inmiddels een cheque van €1.142 gehad. Dat was de opbrengst van uw vrijwillige bijdrage bij de verschillende activiteiten.Op vrijdag 27 oktober was de opbrengst bestemd voor een ander doel, namelijk de Arkgemeenschap in Bloemendaal. Met een mooie opbrengst, €506,20!
De stichting 'Santpoort helpt Madras', of beter gezegd de Creatieve-Maandag-Middag-Club van de Dorpskerk, heeft allerlei zelfgemaakte artikelen verkocht ter ondersteuning van het werk van Stephan Vidyaakar in Chennai, voorheen Madras. Opbrengst: €1.200!
 
Onze adverteerders Onze adverteerders
Het magazine dat huis-aan-huis in Santpoort-Noord en -Zuid is verspreid is mede mogelijk gemaakt door de volgende winkeliers en bedrijven: 
lees meer ┬╗
 
Contactformulier Contactformulier