Alle video's die u hier kunt vinden zijn gepubliceerd op Youtube. Op een enkele na zijn ze niet via zoekmachines op het internet te vinden. Je kunt ze alleen afspelen als je, dan wel de link van de maker (Gerrit Out) hebt gehad, dan wel dat je bv via de site waar u nu op bent, kunt doorklikken.
Staat u ongewenst in beeld? Laat het de webmaster weten, dan wordt er direct actie ondernomen.

Kijk ook eens op onze pagina met fotoalbums, daar staan honderden foto's van kerkelijk activiteiten. Niet alleen recente, maar bv ook van 150 jaar Dorpskerkgemeente uit 1994.

Filmpjes uit 2018

6 maart 2018 Praatjesmakers in de Dorpskerk

Bij de gemeenschappelijke dienst op 3 juni in de Dorpskerk, Santpoort, geven kinderen op hun eigen manier antwoord op moeilijke vragen.

 


18 maart 2018 Kerk op Schoot in de Dorpskerk in Santpoort, thema Palmpasen.

De laatste viering in de Dorpskerk in Santpoort, voor de allerkleinsten. Er komt in de toekomst vast wel weer iets voor in de plaats ...

 

Filmpjes uit 2017

24 december 2017 Kinderkerstfeest in de Dorpskerk.

Goede gewoontes hou je in ere: op 24 december was er weer het Kinderkerstfeest volgens vertrouwd recept in een overvolle Dorpskerk. Er zijn ook foto's gemaakt.

 


21 t/m 29 oktober 2017 Feestweek in de Dorpskerk ivm het 100-jarig bestaan.

Met het hele dorp is er gevierd dat de Dorpskerk in 1917, dus 100 jaar geleden, in gebruik werd genomen. Deze film geeft een impressie van de festiviteiten. Er zijn ook foto's gemaakt.

 

Meer filmpjes zien? klik dan op 'lees meer'.

Lees meer 

Filmpjes uit 2016

Nog eens een uitvoering van de Cantorij opnieuw beleven? Of de afscheidsreceptie van onze kosters Coba, of de Palmpasendienst met de kinderen. Het kan allemaal.
Lees meer 

Filmpjes uit 2015

Het kinderkerstfeest, de dienst 'van Voleinding' of een uitvoering van de cantorij.
Lees meer 

Filmpjes uit 2014 en daarvoor

Met o.a. de bevestigingsdienst van ds Otto Sondorp uit 2013, het opknappen van de Dorpskerk in 2002, kinderkerstfeesten etc
Lees meer