Kerkdienst Info Kerkdienst Info

> Kerkdiensten-overzicht
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen

 
Nieuws Nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws. Klik in de header om naar Facebook te gaan, of scroll in het onderstaande bericht.

 
Activiteiten Kruispunt Activiteiten Kruispunt

Informatie over activiteiten in het Kruispunt.

lees meer »
 
Vorming & Toerusting Vorming & Toerusting


Kruispunt: cursus, kunst en kloosterwerk.

lees meer »
 
Kids & Jeugd

Kids & Jeugd

Vormen, Vieren en Vrienden: dat is jeugd- en jongerenwerk

Vormen: Waar gaat het over in het christelijk geloof? Hoe lees je de bijbel? Hoe leer je bidden? Hoe leef je gelukkig met jezelf en anderen?
Vieren: Doe mee in een muziekband, leef je uit in toneel, leer eindelijk eens zingen, ontdek hoe goed het is samen stil te zijn, ontdek wat de wijsheid van 2000 jaar geloof inhoudt en breng eens wat nieuwe ideeën in een oude kerk...
Vrienden: Maak vrienden door spel en sport, door kamp en gesprek, en leer: hoe ga je met elkaar om, hoe kun je samen met je vrienden je plek vinden in de kerk en buiten de kerk?

Lees meer bij 'Jeugd'

 
Geweldloze communicatie 8 mei

Geweldloze communicatie 8 mei

Raak je regelmatig verzeild in steeds weer dezelfde soort conflicten, met je kinderen, je partner, collega’s, leerlingen, familie? Wil je horen en gehoord worden?

lees meer »
 
Pastoraat

Pastoraat

Mensen die naar elkaar omzien: zo is de kerk bedoeld.

lees meer »
 
Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek is een initiatief van verschillende kerken uit de regio. We willen ons graag inzetten om de inwoners van Velserbroek met elkaar te verbinden en om vanuit ons geloof van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen.

lees meer »
 
Liturgisch bloemschikken Liturgisch bloemschikken


Bloemen spreken, als het ware, een taal waar woorden niet kunnen reiken. Een taal die het hart raakt. De geur, de oneindige variaties in kleur en vorm kunnen van een overweldigende schoonheid zijn die niet na te maken is.

lees meer »
 
Autorijdienst

Autorijdienst

Als u graag naar een kerkdienst in het Kruispunt wilt, maar het lukt niet (meer) om op eigen gelegenheid te komen, dan kunt u gebruik maken van onze autorijdienst.

lees meer »