Welkom in de Dorpskerk! Welkom in de Dorpskerk!

In de Dorpskerk huist een hechte gemeente. Een gemeente waarin mensen trouw naar elkaar omzien, waar mensen op zondag, maar ook door de week elkaar ontmoeten in allerlei activiteiten. Kom gerust eens langs in het prachtige gebouw waar je vanzelf van stil wordt, al was het alleen maar door die schitterende ramen. De Dorpskerk is er ook voor u!  Wilt u een keertje kennismaken met een van de predikanten? Dat kan! U vindt hun gegevens hieronder. We zien u graag!!

Ds. Gilda Polderman is in de regel op maandag en donderdag in Santpoort. Zij is bereikbaar via 0348-402420 en op maandag en donderdag via 0643 715888
Pastoraal is zij het aanspreekpunt voor iedereen vanaf 70 jaar.
Emailadres:

Vacant
Per 1 september zijn we vacant, onze voormalige predikant ds. Otto Sondorp is met pensioen. Of emeritaat zoals we dat in kerkelijke kring zeggen.
De beroepingscommissie is op zoek naar een opvolger.