Jeugdwerk

De belangen van de Jeugd worden in het bijzonder vertegenwoordigd door Joyce Schipper - Out. Zij organiseert en coordineert activiteiten waarbij de jeugd betrokken is. 
Vind je het leuk om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen het jeugdwerk in onze gemeente? Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing en helpende handjes, dit kan in verschillende vormen. Voor meer informatie of andere vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Joyce Schipper via joyce.schipper@ziggo.nl of 06-18192077.
 

'Kerk op schoot' vieringen voor 0 - 4 jaar

'Kerk op schoot', wat moet ik me daar bij voorstellen?
Lees meer 

Kindernevendienst

 
Iedere zondag, behalve de laatste zondag van de maand, is er kindernevendienst voor de kinderen t/m 12 jaar. We richten ons op de leeftijd vanaf 4 jaar maar . . . 

Lees meer 

Kinderoppas

Nee, een ballenbad hebben we niet. Maar als het nodig is regelen we kinderoppas tijdens de zondagse kerkdienst. U moet dat dan uiterlijk de zaterdag daarvoor laten weten, zodat er leiding geregeld kan worden. Belt of mailt u dan s.v.p. met Joyce Schipper, tel. 06-18192077 of joyce.schipper@ziggo.nl

Elke maand Kinderkerk


Elke eerste zondag van de maand houden we kinderkerk in het ontmoetingscentrum. Tijdens de kinderkerk zijn de kinderen de gehele dienst in de eigen ruimte, ze gaan dus niet eerst met hun (groot)ouders de kerk in. Een van de leidsters . . . .
 
Lees meer LEBJIB is er voor kinderen van 10 - 13 jaar. LEBJIB is de bijbel achterstevoren. Maar LEBJIB is meer dan dat. We hebben het ook over jou en de anderen. Er zijn films, spelletjes en alles wat het leuk maakt om samen te zijn. We komen onregelmatig bijeen op woensdagavonden om 19.15 uur. Het duurt meestal tot 20.00 uur. Als je mee wilt doen, geef je dan op bij ds. Gilda Polderman, dsgildapolderman@pg-spvb.nl.Tot ziens bij LEBJIB.