Activiteiten Kruispunt Activiteiten Kruispunt

Vorming & Toerusting

Kijk voor meer informatie over cursussen, gespreksgroepen, kunst en kloosterwerk onder 'Vorming & Toerusting'.

Ouderenmiddag

In het Kruispunt komen we 6x per jaar bij elkaar om de twee maanden. We beginnen meestal in september. De kerst- en paasmiddag vieren we met een kerkdienst en daar tussenin proberen we een spreker of iets dergelijks te krijgen, maar het moet wel betaalbaar zijn. De mensen betalen bij ons € 2,- voor de middag. Ook komen er wel mensen die buitenkerkelijk zijn. We vinden het fijn als mensen hun vrienden of vriendinnen meebrengen, of ze nu lid zijn van de kerk of niet. Voor vragen kunt u bellen: Yvonne Vreeken, tel. 023-5371131 of Gré Riedijk, tel. 023-5385216.

Wanneer:

• Woensdag 15 december bent u weer van harte welkom. We beginnen deze middag om half drie met koffie en thee. Hierna is de adventsviering met meditatie van ds. Joep v.d. Berg en orgelspel van Teun Zondag. We sluiten de middag af met een broodmaaltijd. De kerk is open om twee uur. Voor inlichtingen: Yvonne Vreken tel. 023-5371131 of Gré Riedijk tel. 023-5385216. Tot 15 December!

Kledingbeurs Velserbroek

In Het Kruispunt hebben wij wekelijks op dinsdagochtend een verkoop van kleding. Wij krijgen van alle kanten mooie kleding aangeboden die wij voor een klein bedrag verkopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen, in de buurt en verder weg o.a. Stem in de stad, Hospice Santpoort, jongeren bij ons uit de kerk die een aantal weken werken in het buitenland via World Servants, Childrens Home en de Voedselbank. Zo gaat de kleding niet in een container, maar wordt hergebruikt, wat ook beter is voor het milieu. Kom gerust eens langs op dinsdagochtend, de koffie staat klaar. We zijn open van 10.00 uur tot 12.00 uur en dan kan er ook kleding ingebracht worden (graag wel gewassen). Wij verwelkomen u graag namens het hele team op dinsdag in het Kruispunt.

Muziek in Velserbroek

In het Kruispunt zijn verschillende muziekgroepen actief. Sommige regelmatig, andere op gelegenheidsbasis. Sommige jongeren zingen af en toe alleen of samen in de kerkdienst. We houden van gospel, praise maar ook van klassiek. Als je zingt, of een instrument bespeelt, welkom!

Het Combo
Voor speciale kerkdiensten is er een muzikaal Combo dat de begeleiding verzorgt. Per keer kan de samenstelling wisselen. Hans Hovius is de dirigent en hij schrijft muziek op maat voor alle instrumenten. Doe je mee? Oproep aan muzikanten: Wie vindt het leuk om in het Combo mee te spelen? We hebben plaats voor allerlei instrumenten! Geef in een mailtje naar hans@hovius.net aan welk(e) instrument(en) je bespeelt en ik neem contact met je op. Ook voor vragen of nadere informatie kun je op dit mailadres terecht.