Kerst (update)

Laatste update: 05-12-2021
We zitten middenin een coronapandemie die weer wild om zich heen slaat. De voorbereidingen voor Kerst zijn in volle gang, maar er is veel onzekerheid. Hieronder vindt u de laatste informatie over de kerkdiensten rond Kerst. Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste berichtgeving:

Kerstavond 24 december (21.00 uur) zal bij ons mw. Jody van der Velde voorgaan in de dienst. Deze dienst kan vanwege de coronaregels alleen online worden gevolgd via ons YouTube-kanaal: klik. De kerk is deze avond alleen toegankelijk voor mensen die een functie vervullen ten behoeve van de dienst. Het koor Connection uit Castricum zal zo mogelijk vooraf zingen en dat wordt dan opgenomen. Indien dit niet meer kan, zal een klein combo de muziek verzorgen.

Op Eerste Kerstdag 25 december (10.00 uur) is er een dienst in Het Kruispunt met ds. Ineke Clement. De “Moerdijk Sisters” zullen hieraan een bijdrage leveren. Deze dienst kan wel worden bijgewoond, doch alleen na reservering via ScribaatVelserbroek@gmail.com. Graag opgeven vóór 23 december a.s. en met hoeveel personen u komt. Als de kerk vol is, dan kan deze dienst vanzelfsprekend ook thuis online worden gevolgd: klik.

Op Tweede Kerstdag 26 december a.s. is er geen dienst in het Kruispunt en ook niet in de Dorpskerk.

Adriaan Rensen (scriba wijkkerkenraad Velserbroek)