Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek is een initiatief van verschillende kerken uit de regio. We willen ons graag inzetten om de inwoners van Velserbroek met elkaar te verbinden en om vanuit ons geloof van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen. Op de website hartvoorvelserbroek.nl kun je meer lezen. Contact: Willemien van Berkum (willemien@hartvoorvelserbroek.nl) of Gerard Louwerse (gerard.louwerse@gmail.com). 

Nieuwsflits 'Hart voor Velserbroek'

 

Pasen 2023 en meer...

Tijdens de lunchbijeenkomsten van Hart voor Velserbroek zijn we tot Pasen bezig met verhalen van Abraham. Bijzondere verhalen, vol hoop en wanhoop, verwachting en teleurstelling. 5 februari hebben we ook een KliederKerk gehouden over Abraham. Jong en oud was enthousiast bezig met tenten bouwen net als Abraham als hij op reis was. Het zand werd geteld en gekleurd voor in mooie sierpotjes, de sterren werden geteld, versierd en opgegeten, er werden Abrahams en Sarahs geknutseld en met elkaar genoten we van het bijzondere verhaal van Abraham. We kijken nu alweer uit naar de volgende KliederKerk op 4 juni!

Twee keer in de maand organiseren we lunchvieringen. Regelmatig haken daar gasten bij aan. De vaste groep bezoekers is maar klein. Ondersteuning is daarom van harte welkom! Zou jij eens per maand erbij willen zijn en helpen met bijvoorbeeld koffie schenken of het kinderwerk? Daar zouden we enorm blij mee zijn!

Zaterdag 1 april is er weer een Passiewake in het Kruispunt, rondom een theatervoorstelling van ‘De Regenboog’. Emilia van theater de Regenboog zet een mooie gezinsvoorstelling neer met goocheltrucs, verhalen en liedjes. De voorstelling begint om 15.00 en duurt ongeveer een uur. Vooraf en na afloop is er in en rondom de kerk de gelegenheid om een kaarsje aan te steken bij het verlichte Passionkruis. Ook kun je een kaartje sturen aan iemand en kan je een wens delen. Kaartjes voor de theatervoorstelling kun je kopen via de volgende link: KLIK.


Wat kunt u/kan jij doen?
  • Kom eens per maand helpen bij de lunchbijeenkomsten.
  • Help met kaartjescontrole of koffie schenken rond de theatervoorstelling op zaterdag 1 april.
  • Bid voor het werk van Hart voor Velserbroek.

Met hartelijke groet,
Willemien van Berkum
willemien@hartvoorvelserbroek.nl
06-24433548
 

Video 'Hart voor Velserbroek' 
terug