Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek is een initiatief van verschillende kerken uit de regio. We willen ons graag inzetten om de inwoners van Velserbroek met elkaar te verbinden en om vanuit ons geloof van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen. Op de website hartvoorvelserbroek.nl kun je meer lezen. Contact: Gerard Louwerse (gerard.louwerse@gmail.com).

Nieuwsflits 'Hart voor Velserbroek'

Update engelenproject

De engelen zijn al op pad gegaan! Zowel de reacties van engelen als van mensen die door een ‘engel’ verrast zijn, zijn erg positief.

Op Facebook postte iemand het volgende: ‘Ik weet niet wie je bent, maar ik ben ontroerd door deze verrassing van een onbekende lieverd!’

Daar doen we het voor! We hopen dat mensen de komende weken blij verrast worden!

Kom langs op maandag

Wil je even een break op je thuiswerkdag? Klinkt een meditatief moment in je lunchpauze goed? Op maandagen van 10.00-15.00 ben ik (in principe) in het Kruispunt (Zon Bastion 3) aanwezig. Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een gesprek. App of bel me even als je van plan bent langs te komen, dat kan ook als je al voor de deur staat! Om 12.00 verzorg ik een meditatief moment waaraan je mee kunt doen. Als je een lunchpakketje meeneemt lunchen we daarna samen. Ook kun je me gebedspunten appen. Die neem ik dan mee in het gebed. Wil je me graag eens spreken, maar kan je maandagen overdag niet? We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken voor een ander moment, in de kerk, bij jou thuis, of buiten.

Willemien van Berkum
willemien@hartvoorvelserbroek.nl