Jaarrekening 2021 van de Diaconie is beschikbaar Jaarrekening 2021 van de Diaconie is beschikbaar
De jaarrekening over 2021 van de Diaconie is door de Controlecommissie (Joyce Schipper - Out en Dick Pletting) recentelijk gecontroleerd en goed bevonden en nadien ook geaccordeerd door ons College van Diakenen en zal, op het moment dat u dit leest, waarschijnlijk voorlopig zijn geaccordeerd door de Algemene Kerkenraad.
De vaststelling is voorlopig, omdat u als kerklid ook uw mening kunt geven. De samenvatting van de resultaten vindt u hieronder en die zijn ook gepubliceerd op onze website bij ‘Financiën’ onder het kopje ‘De Diaconie is een ANBI’.

Bent u geïnteresseerd in de jaarrekening, laat het dan aan mij weten via e-mail diaconie-penningmeester@pg-spvb.nl.
U heeft tot 1 oktober gelegenheid om te reageren, daarna volgt de definitieve vaststelling.
 Jan Bothof, penningmeester