Kerst (update)

Op maandag 14 december kondigde onze minister-president, Mark Rutte, een tweede strenge lockdown aan voor heel Nederland. De wijkkerkenraden van Santpoort en Velserbroek hebben in onderling overleg besloten om aan deze oproep gehoor te geven. Dat betekent dat het Kruispunt de kerkdeuren gesloten zal houden met ingang van zondag 20 december tot en met zondag 17 januari. Helaas kunnen we daardoor ook de diensten tijdens de Kerstnacht en op Eerste Kerstdag niet fysiek laten doorgaan. Dit betekent ook dat de aangekondigde openstelling van Kerstnacht, 24 december (van 15-21 uur in het Kruispunt) niet kan doorgaan. Maar dat houdt niet in, dat er geen diensten meer worden gehouden! Alle diensten worden uitgezonden via ons YouTube-kanaal.

24 december (Kerstnacht):

Om 19.00 uur wordt er via ons YouTube-kanaal een kinderkerstverhaal vertoond, verteld door Rina ten Broek.

Om 22.00 uur is de traditionele kerstnachtviering online te zien, eveneens via ons YouTube-kanaal. Hannah Young zingt gospel en Sander Cornelissen traditionele kerstzang, begeleid door Roel Donken. Hetty Vink draagt gedichten voor en natuurlijk is er het kerstverhaal en een meditatie door ds. Vonkeman. Zoals elk jaar prima geschikt om met je hele gezin samen te kijken en thuis mee te zingen.

25 december (Kerstmorgen):

Om 10.00 uur is de kerstmorgenviering, met zang van Christa en Rianne Moerdijk. Voorganger ds. Marianne Vonkeman. De dienst is live te volgen via ons YouTube-kanaal.

27 december:

Er zal om 10.00 uur een kort online ochtendgebed zijn, geleid door onze ouderling Lieke van Beek. De dienst is live te volgen via ons YouTube-kanaal.