Dorpskerk Dichtbij

In dat kader wordt een breed scala aan activiteiten ontwikkeld, zowel in de publieke ruimte (bv. de Santpoorter Dorpsgesprekken) als wat intiemer in bijvoorbeeld de Soep en Spirit-bijeenkomsten.
We ontwikkelen nieuwe activiteiten om als kerk meer zichtbaar en van betekenis te zijn in het dorp zoals:
  • Laagdrempelige diensten, waaronder meezingdiensten, vespers (bv. Johannes-passion, keltische spiritualiteit, vespers in de 40-dagentijd)
  • Dorpsgesprekken in cafe Bartje Boven
  • Lezingencyclus, bv. over Chagall
  • Soep en spirit, gespreksavonden in kleine kring bij mensen thuis aan tafel
  • Lebjib, gespreksgroep voor 10-13 jarigen
  • Eenmalige symposia over maatschappelijke thema’s zoals zorg en vluchtelingen
  • Ondersteuning van de oprichting van stichting Hartegoed, t.b.v. mensen die vanuit een hulpvraag behoefte hebben aan alternatieve vormen van geestelijk leven
Achter het project staat een projectgroep: Martine Roomer, Hans Dommershuijzen en Foka Oosterhuis (voorzitter).
Contactpersoon: Foka Oosterhuis (06-20503078 | e-mail

Voor verdere info en actualiteit bekijk ons op facebook of via de link op deze website. Meedoen of meer informatie? Mail hier.