Kerkdienst Info Kerkdienst Info


Iedere zondag om 10.00 uur (live) op YouTube vanuit het Kruispunt resp. de Dorpskerk:

> Online dienst vanuit Kruispunt: KLIK
> Online dienst vanuit Dorpskerk: KLIK

> Kerkdiensten-overzicht
> Een dienst terugluisteren
> Een preek teruglezen

 

 
Nieuws Nieuws
Hieronder vindt u het laatste nieuws. Klik in de header om naar Facebook te gaan, of scroll in het onderstaande bericht.

 
Kerkdiensten juli/augustus

Kerkdiensten juli/augustus
Vanaf 5 juli zijn kerkgangers weer welkom in het Kruispunt. Aanvang om 10:00 uur. We kunnen 30 mensen veilig ontvangen, plus de ambtsdragers en andere medewerkers. Laat de scriba vóór zaterdag weten dat je komt.
 
lees meer »
 
Activiteiten Kruispunt Activiteiten Kruispunt
Informatie over activiteiten in het Kruispunt.
 
lees meer »
 
Vorming & Toerusting Vorming & Toerusting

Kruispunt: cursus, kunst en kloosterwerk.
 
lees meer »
 
Jeugd

Jeugd

Twee keer per maand en bij bijzondere gelegenheden wordt er kindernevendienst tijdens de kerkdienst aangeboden. Ongeveer eens per 4-5 weken is er een tienerkookclub. Verder wordt er gevoetbald, kun je een reis maken met World Servants en nog zo wat. Kijk verder bij 'jeugd'.

 
25 jaar Kruispunt

25 jaar Kruispunt
In 2020 hebben we ons kerkgebouw 25 jaar in gebruik. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over de plannen voor het jubileum: klik.
 
 
Pastoraat

Pastoraat
Mensen die naar elkaar omzien: zo is de kerk bedoeld.
 
lees meer »
 
Hart voor Velserbroek

Hart voor Velserbroek
Hart voor Velserbroek is een initiatief van verschillende kerken uit de regio. We willen ons graag inzetten om de inwoners van Velserbroek met elkaar te verbinden en om vanuit ons geloof van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen.
 
lees meer »
 
Liturgisch bloemschikken Liturgisch bloemschikken

Bloemen spreken, als het ware, een taal waar woorden niet kunnen reiken. Een taal die het hart raakt. De geur, de oneindige variaties in kleur en vorm kunnen van een overweldigende schoonheid zijn die niet na te maken is.
 
lees meer »
 
Autorijdienst

Autorijdienst
Als u graag naar een kerkdienst in het Kruispunt wilt, maar het lukt niet (meer) om op eigen gelegenheid te komen, dan kunt u gebruik maken van onze autorijdienst.
 
lees meer »
 
Wijdekerk

Wijdekerk
Het Kruispunt is een ‘wijdekerk’. Wijdekerken zijn regenboogkerken, dat wil zeggen een ‘terreurvrije ruimte’ voor iedereen die niet in de vakjes past die de maatschappij maakt; zoals transgenders en lhbti mensen. In het Kruispunt is iedereen welkom en vieren we de gevarieerdheid van de schepping en het menselijk liefdestalent.