Kerkblad KerkbladOp 8 oktober is het nieuwe kerkblad verschenen en dat kunt u hier inzien en/of downloaden.
Ook abonnee worden, kerkblad niet gehad of een oud nummer bekijken? Klik dan hier.

 
Dorpskerk - Santpoort Dorpskerk - Santpoort

> Kerkdienstenrooster in Santpoort
> Een dienst terugluisteren/kijken
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven

Geluidsopname van de dienst van 24 oktober 2021, voorganger ds. Otto Sondorp:

U kunt hier de liturgie downloaden.
 

Kerkdiensten terugkijken?

Bijvoorbeeld van de vespers rond Pasen of Pinksteren of nog eerder? Klik dan hier.

 
lees meer »
 
Kruispunt - Velserbroek Kruispunt - Velserbroek

> Kerkdienstenrooster in Velserbroek
> Kerkdienst live op YouTube
> Een dienst terugluisteren
> Zie verder het hoofdmenu rechtsboven.

We gebruiken Facebook om het laatste nieuws door te geven. Klik in de header, direct hieronder, om naar Facebook te gaan, of scroll in het venster.


 

YouTube

De diensten vanuit het Kruispunt worden uitgezonden op YouTube:

 

 
Uitnodiging Oecumenische Ontmoetingsdag

Uitnodiging Oecumenische Ontmoetingsdag
We hebben te maken met een pandemie, een klimaatcrisis en een vluchtelingencrisis. Ook in ons persoonlijke leven kennen we moeilijke momenten. Komt het allemaal wel goed? Waarom overkomt mij of anderen dit? In hoeverre geeft het geloof steun? Vrijdag 29 oktober 2021 vindt er een Oecumenische Ontmoetingsdag plaats.
 
lees meer »
 
Meedoen met de collecte? Meedoen met de collecte?
Gelukkig zijn momenteel de kerkdiensten weer wekelijks te bezoeken en wordt er weer apart gecollecteerd voor Kerk en Diaconie middels twee schalen bij de uitgang van de kerk. Wilt u toch (ook) een collecte-bijdrage online geven, dan kan dat snel, eenvoudig en veilig via ons iDeal-loket. U kunt aangeven of uw bijdrage niet 50/50 maar op een andere manier verdeeld moet worden over het Diaconale doel en de Kerk. Klik op de collectezak of scan de QR-code met uw telefoon:
U kunt ook via collectebonnen bijdragen. Hoe u dat kan doen, leest u als u op 'lees meer' klikt. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

U kunt ook met collectebonnen bijdragen: doe ze dan svp in de brieven bus bij: Hans van Alten, Schoener 87 Velserbroek of bij Gerrit Out, Kruidbergerweg 79 Santpoort. U kunt ze ook opsturen naar het kerkelijke Bureau, Burg. Enschedélaan 65, 2071AT Santpoort. Als u er niets bijzet worden ze 50/50 verdeeld over de Diaconie en de Kerk.
 

lees meer »
 
Naar een lichtere kerk ! Naar een lichtere kerk !


Op woensdagavond 7 juli heeft de Beleidscommissie het rapport 'Naar een lichtere kerk' toegelicht en gepresenteerd aan de wijkkerkenraden en de algemene kerkenraad. De algemene kerkenraad heeft als opdrachtgever verzocht aan de commissie om het voorstel verder uit te werken. We gaan met elkaar ons best doen om de nieuwe struktuur met één kerkenraad per 1 januari 2022 in te laten gaan. Voor dat het zover is, zullen ook de gemeenteleden worden geraadpleegd.

Geïnteresseerd in de eerdere rapporten en besluiten? U kunt ze hier vinden.
 
Elke zaterdagochtend welkom in de Dorpskerk! Elke zaterdagochtend welkom in de Dorpskerk!

Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur is de Dorpskerk open. Voor iedereen die, op gepaste afstand, een kaars wil opsteken, tot rust wil komen, stil wil zijn, wil bidden, naar de ramen kijken of ...
 
Activiteitencommissies Activiteitencommissies
Juist in deze tijd is onderling contact mogelijk belangrijk voor u. Wanneer u daaraan behoefte hebt, kunt u contact opnemen met de dames van de Activiteitencommissies, u kunt hen bellen of mailen. Hieronder vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van de aanspreekpunten van Velserbroek en van Santpoort.

Velserbroek Santpoort
 
Nieuwsbrief via e-mail Nieuwsbrief via e-mail
Zo nodig wordt er momenteel een nieuwsbrief via de e-mail rondgestuurd in onze gemeente. Soms gericht specifiek aan een van onze wijkgemeentes of, zoals nu, aan onze gehele kerkelijke gemeente. Klik hier voor de laatste nieuwsbrief of klik hieronder op 'lees meer' voor het archief van verzonden nieuwsbrieven.
 
lees meer »
 
Privacy-bescherming Privacy-bescherming

Als gebruiker van de website van de Protestantse gemeente te Santpoort en Velserbroek heeft u recht op de bescherming van uw privacy.
U kunt in onze privacy-verklaring er alles over lezen.